הנחיות רישום לקורסי שנה"ל תשע"ט

.

17 ספטמבר 2018

תלמידים יקרים,

לקראת פתיחת שנת הלימודים, תלמידים שטרם קבעו מערכת לימודים מוזמנים לתאם פגישה עם ראש התכנית פרופ' אוריה שביט. uriya.shavit@googlemail.com

תלמידים שבנו מערכת שעות ומבקשים להירשם לקורסים, צריכים למלא את הטופס המצ"ב , לסרוק ולשלוח אלי.

שימו לב כי אני יכולה לרשום אתכם לקורסים שמספרם מתחיל ב- 0697 בלבד ( קורסים של התכנית למדעי הדתות ).

במידה ואתם מעוניינים להירשם לקורסים מחוגים אחרים או מפקולטה אחרת עליכם לפנות ישירות למזכירות החוג אליה משויך הקורס, לאחר התאריך  10.10.

האוניברסיטה סגורה בתקופת החגים, נשוב לעבודה ב- 2.10, ואל דאגה- יהיה מספיק זמן לברר את כל השאלות וההתלבטויות אם עדיין ישנן כאלה (-:

כמו כן, לאחר פתיחת הסמסטר- יש פרק זמן של שבועיים לשינויים ועדכונים.

תלמידים חדשים- אנא שימו לב כי עליכם לבדוק את תיבת המייל שקיבלתם מהאוניברסיטה- לשם מגיעות ההודעות בתפוצה אוטומטית.

בהצלחה ובברכת גמר חתימה טובה,

נאוה