ברכות חמות לזוכי/ות מלגת הקרן לעידוד מחקרים

30 מאי 2021
ברכות חמות לזוכי/ות מלגת הקרן לעידוד מחקרים

שמחים לברך את התלמידים והתלמידות אשר זכו במלגת הקרן לעידוד מחקרים ע"ש דב סדן בספרות עברית, לשון עברית ויידיש.

שמות הזוכים:

• עמרי לבנת, הכותב את עבודת התזה בהנחיית ד"ר אריאל זינדר, החוג לספרות עברית.
  • יונתן תדמור, הכותב את עבודת התזה בהנחיית פרופ' מיכאל גלוזמן, החוג לספרות עברית.
  • יובל ברודסקי, הכותב את עבודת התה בהנחיית פרופ' חזי מוצפי, החוג ללשון עברית ובלשנות שמית.
  • חן מערבי, הכותב את עבודת התזה בהנחיית פרופ' אדם אפטרמן, החוג לפילוסופיה יהודית ותלמוד.
  • תמר הורביץ ליבנה, הכותבת עבודת שוות ערך לתזדה בהנחיית פרופ' מוטי גולני, החוג להיסטוריה של עם ישראל.
  • טלי אשר, הכותבת את עבודת הדוקטורט בהנחיית פרופ' אבנר הולצמן, החוג לספרות עברית, ופרופ' אבנר בר לבב מהאוניברסיטה הפתוחה.
  • ורד שמשי, הכותבת את עבודת הדוקטורט בהנחיית ד"ר דנה אולמרט, החוג לספרות עברית.
  • עדי שורק, הכותבת את עבודת הדוקטורט בהנחיית פרופ' גלילי שחר, החוג לספרות עברית.
  • נועה רומי, הכותבת את עבודת הדוקטורט בהנחיית פרופ' חיים כהן, החוג ללשון עברית ובלשנות שמית.
  • זוהר ג'אן, הכותבת את עבודת הדוקטורט בהנחיית פרופ' תמר סוברן, החוג ללשון עברית ובלשנות שמית.
  • מיכל שמשי בן ארי, הכותבת את עבודת הדוקטורט בהנחיית פרופ' תמר סוברן, החוג ללשון עברית ובלשנות שמית.
  • סימה הורביץ, הכותבת את עבודת הדוקטורט בהנחיית פרופ' מנחם לורברבוים ופרופ' אדם אפטרמן, החוג לפילוסופיה יהודית ותלמוד.
  • שירי צוקרשטטר, הכותבת את עבודת הדוקטורט בהנחיית פרופ' שירלי זיסר, החוג לאנגלית.

עלו והצליחו!