ברכות חמות לתלמידים/ות שזכו בפרס עידוד פרסום מחקר לשנת תשפ"א

27 מאי 2021
ברכות חמות לתלמידים/ות שזכו בפרס עיוד פרסום מחקר לשנת תשפ"א

ברכות חמות לתלמידותנו ולתלמידינו אשר זכו בפרס עידוד פרסום מחקר לשנת תשפ"א על ההוצאה לאור של מחקריהם החדשים בכתבי-עת מובילים בתחומם.

שמות הזוכים:

• דוד לוריא, הכותב את עבודת המחקר בהנחיית פרופ' אלכסנדר פאנטאלקין, החוג לארכאולוגיה ותרבויות המזרח הקדום, על מאמרו: "Notes on the entrances and water logistics of the northern palace at Massada" בכתב העת "Revue Biblique".
  • אלי איטקין, הכותב את עבודת המחקר בהנחיית פרופ' אלכסנדר פאנטאלקין, החוג לארכאולוגיה ותרבויות המזרח הקדום, על מאמרו: "Post-Destruction "Squatter" Phases in the Iron Age IIB-C Southern Levant" בכתב העת "Bulletin of the American Schools of Oriental Research".
  • בר אפרתי, הכותבת את עבודת המחקר בהנחיית פרופ' אבי גופר ופרופ' רן ברקאי, החוג לארכאולוגיה ותרבויות המזרח הקדום, על מאמרה: "Memory Scrapers: Readymade Concepts and Techniques as Reflected in Collecting and Recycling Patinated Lower Palaeolithic  Items at Qesem Cave, Israel" בכתב העת "Cambridge Archaeological Journal".
  • גיא ארליך, הכותב את עבודת המחקר בהנחיית פרופ' מיכאל גלוזמן מהחוג לספרות עברית, על מאמרו: "Yehudit Hendel’s Spectral Journey to Poland" בכתב העת "Jewish Social Studies, 25 (2), Indiana University Press, 2020, pp. 79-106".
  • איל חיות מן, הכותב את עבודת המחקר בהנחיית פרופ' אדם אפטרמן מהחוג לפילוסופיה יהודית ותלמוד, על מאמרו: "דמויותיהם של מטטרון ומשה בספרות תיקוני הזוהר" בכתב העת: "דעת: כתב עת לפילוסופיה יהודית וקבלה".
  • אריולה יקואל, הכותבת את עבודת המחקר בהנחיית פרופ' אורן טל, החוג לארכאולוגיה ותרבויות המזרח הקדום, על מאמרה: "שרידים מהתקופות הכלקוליתית עד העות'מאנית בשוליים המערביים של תל יהוד", בכתב העת: "עתיקות".
  • רוני כהן, הכותב את עבודת המחקר בהנחיית פרופ' ג'רמי כהן, החוג להיסטוריה של עם ישראל, על מאמרו: "בין ארור המן לברוך מרדכי: סיפור מגילת אסתר ב'מסכת פורים' לקלונימוס בן קלונימוס ומנהג הכאת המן בימי הביניים", בכתב העת: "מחקרי ירושלים לפולקלור יהודי".
  • יהושע מאירסון, הכותב את עבודת המחקר בהנחיית פרופ' מעוז כהנא, החוג להיסטוריה של עם ישראל, על מאמרו: "יחסם של ר' יהונתן אייבשיץ ובני חוגו לאברהם קרדוזו לאור ממצאים חדשים", בכתב העת: "דעת: כתב עת לפילוסופיה יהודית וקבלה".
  • יוג'ין מטנקי (מחבר ראשון), הכותב את עבודת המחקר בהנחיית פרופ' אדםאפרטמן, החוג לפילוסופיה יהודית ותלמוד, על מאמרו: "The Sour-Lettered Divine Names in the Early Kabbalah and Its Sources" בכתב העת: "The Journal of Jewish Thought and Philosophy".
  • אילה עמיר (מחברת ראשונה), הכותבת את עבודת המחקר בהנחיית פרופ' יובל גדות ופרופ' ישראל פינקלשטיין, החוג לארכאולוגיה ותרבויות המזרח הקדום ופרופ' רוני נוימן ממכון ויצמן, על מאמרה: "Heated beeswax usage in mortuary practices: The case of Ḥorvat Tevet (Jezreel Valley, Israel) ca. 1000 BCE" בכתב העת: "Journal of Archaeological Science: Reports".
  • עידן פינטו, הכותב את עבודת המחקר בהנחיית פרופ' אדם אפטרמן, החוג לפילוסופיה יהודית ותלמוד על מאמרו: "פירושו של ר' בחיי בן אשר לי"ב אבני החשן על רקע הספרות הלאפידרית בת הזמן" בכתב העת: "דעת: כתב עת לפילוסופיה יהודית וקבלה".
  • יפית קידר (מחברת ראשונה), הכותבת את עבודת המחקר בהנחיית פרופ' רן ברקאי, החוג לארכאולוגיה ותרבויות המזרח הקדום, על מאמרה: " Setting Fire in a Paleolithic Cave: The Influence of Cave Dimensions on Smoke Dispersal", בכתב העת: "Journal of Archaeological Science: Reports".

כולנו מתגאים בהשיגכם. יש כח לכולכם על הרחבת הידע והעמקת המחקר בכיוונים חדשים ומרתקים!